Bröderna Perssons Specialsnickeri söker en projektledare!

Om jobbet

Då en av våra medarbetare ska gå i pension, söker vi nu dennes efterträdare.

Är du den vi söker och vill du vara med och utvecklas i vårt lag?

Om oss

Vi är ett specialsnickeri som i närmare 40 år har tillverkat specialinredningar. Hos oss kombineras det traditionella hantverksarbetet med senaste produktionsmetoderna för CAD/CAM. Vår styrka ligger i den långa erfarenheten samt en hög teknisk kompetens inom inredningsbranschen.

Våra kunder befinner sig främst inom den offentliga miljön med krav på exklusiva designade inredningar. Genom åren har vi varit med och levererat inredning till flera prisbelönta projekt inom branschen, vilket vi är mycket stolta över!

Om dig

Vi söker dig som är en effektiv projektledare/tekniker från metall/träbranschen, alternativt att du arbetat som cnc-operatör och nu vill ta steget vidare.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt det som ingår i ett projekts beredningsprocess, från början till dess färdigställande. Krav är att du har erfarenhet av 3D ritning. B-körkort är meriterande då det kan förekomma exempelvis kundbesök. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktigt är att du kan arbeta självständigt och samtidigt föra en god och tydlig dialog med inblandade parter. I din roll ingår kontakt med både kunder, arkitekter, leverantörer och personalen i produktionen. Det är också viktigt att du i din roll är driven, noggrann men också arbetar effektivt. Det gäller att kunna hålla ett högt tempo och ha bra koll på olika uppgifter samtidigt, alltså vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du är också kvalitetsmedveten och värdesätter ett väl utfört arbete.

Tjänsten är på 100%.

Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.